Finansering og Garanti

FINANSIERING OG GARANTI

FINANSIERING

Vi kan i samarbejde med Basis Bank tilbyde vores kunder et attraktivt billån – endda med 0,- udbetaling! Hvis du allerede har en bil og søger et værksted til service eller reparation af din bil, så kan du kigge forbi os. Vi tilbyder finansiering af værkstedsregningen – uden renter! Kom forbi til en kop kaffe, hvor du kan se og prøvekører vores biler. Herefter kan vi sende ansøgning om finansiering til banken.

GARANTI

Vi ønsker vores kunder en sikker rejse, når de køber en bil hos Autoservice Søborg. Derfor tilbyder vi garanti på alle brugtvogne købt gennem os. Vi vil vurdere, om bilen fejler noget, som vi står til ansvar for. Er det tilfældet, så dækker vi 100% de første 3 måneder efter købsdato. Er der en sag indenfor 6 måneder efter købsdato, så tilbyder vi 50% dækning.

HVORFOR VÆLGE OS?

HVAD VI TILBYDER VORES KUNDER

0,- UDBETALING TIL BILLÅN

Vi kan i samarbejde med Basis Bank tilbyde vores kunder et attraktivt billån med 0,- udbetaling. Kig forbi os, så kan vi finde din drømmebil og hjælpe med finansieringen.

LÅN TIL VÆRKSTEDSREGNINGEN

Det kan hænde, at bilen bryder sammen og værkstedsregningen hober sig op. Her kan vi hjælpe i samarbejde med Basis Bank med et rentefrit lån til værkstedsregningen.

PROFESSIONELT OG VENLIGT TEAM

Vi kan i samarbejde med Basis Bank tilbyde vores kunder et attraktivt billån med 0,- udbetaling. Kig forbi os, så kan vi finde din drømmebil og hjælpe med finansieringen.

GARANTI PÅ VORES BILER

Vi udfører altid 110-punkts check på alle vores biler, men skulle der alligevel gå noget galt, så medfølger der garanti på alle vores brugtvogne.

CAR GARANTI

Der kan tegnes en udvidet ‘Car Garanti’, som er en mekanisk forsikring til din nye bil. Denne dækker udover vores egen garanti som medfølger på alle solgte biler.

GARANTI PÅ RESERVEDELE

Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele, som vi har monteret under reparation hos os. Er der det mindste, så ring ind til os med det samme og aftal en tid til check.