Services

Vores tjenester

Lad os genoprette dit
køretøjs ydeevne!

VI TILBYDER ET BREDT UDVALG AF AUTOSERVICE BELIGGENDE I SØBORG OG OMEGN
AIR CONDITION
AC service er sjældent en del af bilens almindelige service eftersyn. De fleste airconditionanlæg skal renses og services regelmæssigt, da de med tiden taber kølemidlet og dermed bliver køleevnen nedsat. Et AC service hos os sikrer dig, at holdbarheden og køleeffekten er optimal.
BREMSER
Bremserne er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at de holdes i orden. Sne, salt, grus og andet skidt fra vejene er hårde ved din bils bremser og kan give rust, som medfører ødelagte bremsedele, nedsat bremseevne og i værste fald bremsesvigt.
DÆK OG HJUL
Dine dæk er din eneste kontakt til vejen, når du kører bil og de har en stor betydning for din og andres generelle sikkerhed i trafikken. Ved skift af dine dæk sparer du samtidig også penge på brændstof og oplever større kørekomfort samt bedre køreegenskaber, samtidig med at du køre på nye dæk, som passer til årstiden.
FEJLSØGNING

Er der pludselig kommet en advarselslampe frem på displayet eller kan du høre mislyde fra din bil? Fejlsøgning er blevet svært at udføre som privatperson, nu hvor bliverne er så moderniseret og indeholder flere forskellige sensorer og målere. Vi har erfaring med fejlsøgning indenfor forskellige bilproducenter.

FORSIKRINGSSKADER

Forsikringsskader kan være frustrerende og stressende, men vi er her for at gøre tingene så gnidningsløse som muligt for dig. Vores erfaring med håndtering af sådanne sager gør os i stand til tæt samarbejde med forsikringsselskaberne for at sikre, at din bil bliver omhyggeligt inspiceret, skaderne dokumenteret og repareret i overensstemmelse med forsikringskravene.

GEARKASSE

Uanset om det er en lille reparation, en omfattende renovering eller blot rutinemæssig vedligeholdelse, har vi ressourcerne og kompetencerne til at sikre, at din køretøjs gearkasse fungerer problemfrit. Ud over reparation og vedligeholdelse tilbyder vi også diagnosticering af gearkasseproblemer, opgraderinger og tilpasninger.

MOTOR
Det er enormt vigtigt, at passe og pleje motoren på bilen. Det kan bl.a. være i form af service og skift af motorolie. Der kan dog altid opstå problemer med mekanismen og vi sørge for at udfører fejlsøgning og herefter komme med den mest optimale løsning til vores kunder.
SERVICE
Alle biler har et serviceinterval som skal prioriteres og udføres. Intervallet af servicen bestemmes af bilproducenten i form af hvor længe der skal gå gennem hvert service eller hvor mange kilometer bilen skal køre mellem hvert service. Vi udfører service på alle mærker og bruger udelukkende originale dele. Så hvis du ønsker en sund bil som holder gennem flere år, så er det vigtigt at få udført service, hvor olierne og filtrerne bliver skiftet m.m.
SYNSKLARGØRING
Er det tid til syn og er du i tvivl om bilen kommer igennem? Ring eller skriv til os, så vi kan undersøge din bil fra A til Z. Vi fortæller dig hvis der er fejl eller udbedringer og tilbyder samtidig skarpe priser på synsklargøring. Så kommer din bil igennem syn første gang!

Kontakt Autoservice Søborg i dag!

Har din bil brug for professionel vedligeholdelse eller reparation? Autoservice Søborg er din pålidelige partner for alle dine bilbehov. Kontakt os nu for en hurtig og pålidelig service. Vi står klar til at hjælpe dig med din bil!