• AIR CONDITION

   AC service er sjældent en del af bilens almindelige service eftersyn. De fleste airconditionanlæg skal renses og services regelmæssigt, da de med tiden taber kølemidlet og dermed bliver køleevnen nedsat. Et AC service hos os sikrer dig, at holdbarheden og køleeffekten er optimal.

  • BREMSER

   Bremserne er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at de holdes i orden. Sne, salt, grus og andet skidt fra vejene er hårde ved din bils bremser og kan give rust, som medfører ødelagte bremsedele, nedsat bremseevne og i værste fald bremsesvigt. 

  • DÆK OG HJUL

   Dine dæk er din eneste kontakt til vejen, når du kører bil og de har en stor betydning for din og andres generelle sikkerhed i trafikken.
   Ved skift af dine dæk sparer du samtidig også penge på brændstof og oplever større kørekomfort samt bedre køreegenskaber, samtidig med at du  køre på nye dæk, som passer til årstiden.

  • FEJLSØGNING

   Er der pludselig kommet en advarselslampe frem på displayet eller kan du høre mislyde fra din bil? Fejlsøgning er blevet svært at udføre som privatperson, nu hvor bliverne er så moderniseret og indeholder flere forskellige sensorer og målere. Vi har erfaring med fejlsøgning indenfor forskellige bilproducenter.

  • FORSIKRINGSSKADER

   Har du været ude for et uheld og skal have repareret din bil hos et professionelt autoværksted? Vi er specialister i forsikringsskader og samarbejder med flere forskellige forsikringsselskaber. Vi reparere bilen så den er som ny og bruger udelukkende originale reservedele med 3 års garanti på. Samtidig stiller vi en lånebil til rådighed, mens vi reparere din bil.

  • GEARKASSE

   Det er enormt vigtigt, at passe og pleje gearkassen på bilen. Det kan bl.a. være i form af service og skift af gearkasseolie. Der kan dog altid opstå problemer med mekanismen og vi sørge for at udfører fejlsøgning og herefter komme med den mest optimale løsning til vores kunder.

  • MOTOR

   Det er enormt vigtigt, at passe og pleje motoren på bilen. Det kan bl.a. være i form af service og skift af motorolie. Der kan dog altid opstå problemer med mekanismen og vi sørge for at udfører fejlsøgning og herefter komme med den mest optimale løsning til vores kunder.

  • SERVICE

   Alle biler har et serviceinterval som skal prioriteres og udføres. Intervallet af servicen bestemmes af bilproducenten i form af hvor længe der skal gå gennem hvert service eller hvor mange kilometer bilen skal køre mellem hvert service. Vi udfører service på alle mærker og bruger udelukkende originale dele. Så hvis du ønsker en sund bil som holder gennem flere år, så er det vigtigt at få udført service, hvor olierne og filtrerne bliver skiftet m.m.

  • SYNSKLARGØRING

   Er det tid til syn og er du i tvivl om bilen kommer igennem? Ring eller skriv til os, så vi kan undersøge din bil fra A til Z. Vi fortæller dig hvis der er fejl eller udbedringer og tilbyder samtidig skarpe priser på synsklargøring. Så kommer din bil igennem syn første gang!

© Copyright 2020 Autoservice Søborg by Design & Service